17 March 2010







SALONUL FOTOGRAFIC DE PRIMAVARA
2010
CALARASI











__________________________




Asa cum a fost anuntat , vernisajul Salonului Fotografic de Primavara 2010 din Calarasi s-a desfasurat astazi la ora 13.30 in foaierul Consiliului Judetean Calarasi .
Multumim tuturor celor care au dat curs invitatiei noastre . Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si sa ne ambitioneze in realizarea urmatoarelor proiecte de gen . Fata de editia din toamna a salonului , aceasta a fost considerata un pas inainte , o confirmare a intentiilor noastre organizatorice , o expozitie care s-a materializat in primul rand datorita celor care au participat la acest eveniment de libera exprimare fotografica .
Multumim d-lui Neagu Marian pentru sprijinul acordat si speram intr-o colaborare cat mai fructuoasa cu Muzeul Dunarii de Jos , institutie pe care dansul o conduce , ramanand deschisi oricaror propuneri pentru acest gen de evenimente .
Cu ajutorul dansului cele 75 de fotografii urmeaza sa porneasca intr- o calatorie . Vor fi expuse in doua galerii de arta in Bulgaria si in Mexic spre toamna , prin amabilitatea Ambasadei Mexicului .
Va asteptam sa participati cu lucrari si la urmatoarele expozitii pe care le vom organiza si mai ales sa fiti la fel de interesati de astfel de manifestari ca si pana acum .



organizatori


Eremia Razvan
Florin Radulescu
Clondir Razvan
Emanuel Tanase



















_____________________________________

2 comments:

VID313 said...

Felicitari echipei organizatoare!

T. Emanuel said...

Multumim . :)