29 January 2010

. SALONUL FOTOGRAFIC DE PRIMAVARA .
2 0 1 0
_____________________________________In luna martie a acestui an vom organiza o noua expozitie de arta fotografica sub titulatura Salonul Fotografic de Primavara 2010 . Datele de desfasurare ca si o locatie exacta pentru gazduire vor fi anuntate la o data ulterioara .

De data aceasta nu exista o anumita tema . Ii incurajam pe toti cei care sunt amatori sa isi expuna lucrarile , in a trimite 5 fotografii din portofoliul personal .

Termenul limita de primire a fotografiilor in format digital - 15 februarie 2010 .
Nu sunt acceptate fotografiile executate cu telefonul mobil .
Participantii ne pot trimite la adresa de email t_emanuel_f@yahoo.com un numar de maxim 5 fotografii , reprezentative pentru lucrarile personale , la o rezolutie de 1024 pixeli latura lunga , in format .jpg , denumite obligatoriu : Nume_Prenume - TitlulFotografiei (ex: Tanase_Emanuel - PasiInDoi ) . Avem rugamintea de a fi respectate intocmai aceste cerinte de ordin tehnic , inlesnindu-ne astfel alegerea lucrarilor ce vor fi expuse . Sunt acceptate colajele , fotografiile alb negru , color si cele prelucrate digital (sunteti rugati sa va rezumati la corectii de baza : expunere , culori , contrast , eliminare zgomot ) .

Criteriile de jurizare se bazeaza pe originalitatea ideilor , creativitate si nu in ultimul rand pe calitate tehnica .

Pentru a asigura o calitatea profesionala a printurilor si pentru a nu exista probleme legate de executia si expedierea acestora pentru cei care nu sunt din Calarasi , am ales ca fotografiile expuse sa se prezinte toate in format A3 , pe hartie profesionala , printate la cele mai inalte standarde . Cheltuielile de printare cat si cele de publicitate stradala ( afise si flyere color executate profesional ) vor fi suportate de catre expozanti . Sumele vor fi moderate , putand fi justificate in amanunt . Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mail mai sus mentionata .

Nu am dorit implicarea sponsorilor in organizarea acestui eveniment si consideram ca nu ar prezenta o problema autofinantarea expozitionala pentru un fotograf ( fie el amator sau profesionist ) care doreste cu adevarat ca ale sale lucrari sa fie facute cunoscute iubitorilor de fotografie si pe suport printabil . Incercam pe cat posibil ca editia de primavara a Salonului Fotografic sa aduca ceva nou fata de cea din toamna anului trecut . Mai multe despre toate acestea intr-o postare viitoare . Si de aceasta data vizitarea sa va fi gratuita , deschisa tuturor .

Reamintim ca lucrarile expuse in Salonul Fotografic de Toamna 2009 pot fi inca vizualizate in cladirea din coltul opus cu Prefectura Calarasi . Multumim in mod deosebit propietarului acesteia , domnul Mihai Peanci , pentru gazduirea expozitiei si pentru ajutorul oferit in prelungirea ei .

Pentru alte amanunte cu privire la expozitiile organizate de noi pana in acest moment puteti accesa sectiunea Fel de Fel , submeniul EXPOZITII FOTOGRAFICE .


___________________________________

ORGANIZATORI

Florin Radulescu (Asociatia Volna ) - Emanuel Tanase
Razvan Eremia - Razvan Clondir

No comments: