08 September 2009





Invitatie la Salonul Fotografic de Toamna 2009




La sfarsitul lunii septembrie vom organiza o expozitie de fotografie avand ca tema "Vacanta" .
Cei care considera ca fotografiile lor pot face parte dintr-o expozitie de fotografie artistica sunt liberi sa trimita maxim 5 exemplare in format digital la adresa t_emanuel_f@yahoo.com (fisiere jpeg. , cu latura mare de 1024 , fiecare fisier fiind denumit dupa cum urmeaza : Nume_Prenume - Numele fotografiei ) . Autorii imaginilor care ne vor fi pe plac vor fi contactati in timp util si rugati sa trimita 2 sau 3 lucrari selectate de noi pe o adresa postala ulterior mentionata , sub forma unor printuri A4 de calitate ( de preferat printate la un centru foto ) . Fotografii contactati , amatori sau profesionisti, se obliga doar la a suporta costurile postale tur - retur si costurile pentru printarea propriilor lucrari . Sunt acceptate fotografii pe film sau digitale, prelucrate sau nu dar care sa aiba strict ca tema vacanta , tari prin care ati calatorit , locuri si momente imortalizate .
Veti avea avantajul de a va expune lucrarile intr-o expozitie mediatizata pe plan local facandu-va cunoscuti publicului calarasean iubitor de fotografie . Aceasta expozitie se doreste a fi un act de cultura fara alte beneficii materiale , deschisa publicului larg iar noi vom fi bucurosi sa va avem lucrarile alaturi de ale noastre .
Data limita de primire a fotografiilor prin email pentru a fi selectate este 18 septembrie .

4 comments:

occam's razor said...

Ai putea sa dezvolti putin tema? nu sunt sigur cat de strict trebuie respectata si ce anume include. niste exemple ar merge de minune.

T. Emanuel said...

Tot ce tine de vacanta ; oameni , locuri , clipe imortalizate .

VID313 said...

Cand va avea loc expozitia?

T. Emanuel said...

Speram noi undeva la jumatatea - sfarsitul lunii octombrie . Momentan selectam fotografiile primite si ne pregatim pentru urmatoarele etape . Oricum data exacta nu va fi anuntata cu o zi inainte . :)