15 July 2009

. Expozitie .
14 iulie 2009_______________________________________________________________


Cateva fotografii de la vernisajul de marti , 14 iulie 2009 , a expozitiei deja anuntate.
Multumim celor prezenti si conducerii FORDOC pentru gazduire si nu in ultimul rand lui Florin Radulescu pentru invitatia pe care mi-a facut-o de a expune alaturi de dansul .
Expozitia de fotografie va fi deschisa pana pe data de 24 iulie inclusiv , putand fi vizitata de luni pana joi intre orele 9.00 - 16.00 si vineri doar pana la orele 14.00 . In weekend este inchis .
Costul pentru a vizita aceasta expozitie este doar masura in care sunteti interesati de a vedea o serie de fotografii care poate au ceva de spus .

_______________________________________________________________


2 comments:

Alexandra Cernea said...

"Costul pentru a vizita aceasta expozitie este doar masura in care sunteti interesati de a vedea o serie de fotografii care poate au ceva de spus ."
Fraza asta cam nu are logica.
in rest, veni, vidi. mi-a placut.
un inceput bun pentru orasul nostru gol si plat.

T. Emanuel said...

Multumim pentru vizita si pentru pretul platit la expozitie : atentie .
Cam asta era ideea acelei fraze preluata din motto-ul unui free music net label al unui prieten "You will have to pay something more valuable than money, you will have to pay Attention". Dar cum o fraza in engleza intr-o postare in limba romana adresata publicului larg nu stiu daca si-ar fi avut rostul...am incercat sa o adaptez cat mai bine cu putinta . Se pare ca nu mi-a reusit . :)
Esti asteptata si la expozitia fotografica planificata pentru toamna in aceeasi locatie. Speram sa o putem realiza si sa fi dispusa sa platesti singurul pret pe care il cerem pentru vizitarea ei : putina atentie si putin interes . Nimic mai mult .
Toate cele bune .